Veteranendag Den Helder


Evenementgegevens

  • Datum:

Aan de Postactieve Leden van de vereniging Ex-act KM,

 

Tijdens het Veteranen en Postactieven overleg (VEPAC) heeft de plaatsvervangend Commandant Zeestrijdkrachten (CZSK), SBN H.H. Liebregs, aangegeven om wederom de Veteranendag CZSK open te stellen voor alle Postactieven leden van de aangesloten VEPAC-verenigingen.

Vanuit de CZSK-organisatie heeft het bestuur van de vereniging Ex-Act KM toestemming gekregen om 350 Postactieven leden van onze vereniging uit te nodigen voor de Veteranendag. Indien er een begeleider nodig is i.v.m. een hulpbehoevend/-afhankelijk lid, is dit zeker mogelijk, echter telt deze ook mee in het totaal aantal van 350 personen.

De CZSK-organisatie heeft het bestuur van Ex-act KM gevraagd dit onder haar leden te verspreiden en de opgave via onze vereniging te laten lopen.

Zodoende nodig ik hierbij de Postactieven leden van Ex-act KM uit om deel te nemen aan de Veteranendag CZSK op donderdag 11 juli 2024 op de Marinehaven te Den Helder.

U kunt zich opgeven via deze link naar het opgave formulier: https://www.formdesk.com/exactkm/Veteranendag_DenHelder

Dit kunt u doen tot uiterlijk 25 mei 2024, daarbij geldt vol=vol, dus wees er snel bij.

Indien u zich niet digitaal kan opgeven, dan verzoek ik u uw opgave telefonisch te doen op 06-15912242 (telefoon voorzitter) en spreek, bij geen gehoor, de voicemail in voor uw opgave.

Na opgave wordt dit doorgeven aan CZSK en zult u in de maand juni uiteindelijk via de post de definitieve uitnodiging ontvangen.

Bent u veteraan dan geeft u zich op via de website van het Nederlands Veteraneninstituut (Mijn NLVi) of telefonisch 088-3340050 (op werkdagen van 09.00-17.00 uur). Voor actief dienende veteranen wordt t.z.t. op intranet de wijze van opgave bekend gesteld. De opgave van Veteranen staat namelijk los van de 350 Postactieven.

Ik hoop dat velen van u zich zullen opgeven en ik hoop u dan ook op deze dag te ontmoeten in de stand van de vereniging.

Indien er een begeleider nodig is, is dit zeker mogelijk, echter telt deze dan wel mee in het totaal aantal wat beschikbaar is gesteld voor onze vereniging. Opgave van een begeleider is dus alleen als deze noodzakelijk is om u persoonlijk te helpen.

 

Met vriendelijke groet,

KLTZ (LD) D.J.A. (Diana) Mensink

Voorzitter Ex-act KM