Reünie voor 80 jaar vrouwen in de marine


Evenementgegevens

  • Datum:

REÜNIE “80 jaar Vrouw in de Marine”

 

De vereniging van Ex- en actief dienende vrouwelijke militairen der Koninklijke Marine (Ex- act KM) nodigt alle vrouwen die als militair dienen of gediend hebben bij de Koninklijke Marine uit voor de reünie ter gelegenheid van het jubileum “80 jaar Vrouw in de Marine”.

Deze reünie wordt gehouden op: woensdag 16 oktober 2024 van 11.00 – 16.00 uur in de “Witte Raaf” op het Nieuwe Haven terrein te Den Helder.

 

De kosten bedragen:

Leden: €10,00

Niet leden / begeleider: € 12,50

Deze prijzen zijn inclusief koffie/thee bij aankomst, maaltijd en een herinnering.

 

De aanmelding kan alleen geschieden door het aanmeldingsformulier volledig in te vullen via de onderstaande link onderaan deze pagina.

Tevens dient het verschuldigde bedrag gelijktijdig bij de opgave via iDeal te worden betaald (via Mollie payments), de betaallink zit in het digitale aanmeldingsformulier.

 

Indien u niet instaat bent om de betaling digitaal te doen, dan wordt u verzocht, direct na uw opgave dit bedrag te boeken op de rekening van de vereniging:

 

Rekeninggegevens:

IBAN: NL45 INGB 0000 103388

t.n.v.: Ver. Ex-act KM MARVA Den Helder, o.v.v. Reünie 2024 en uw naam.

 

Uw opgave kunt u doen tot 15 september 2024. Hierna bent u niet meer in de gelegenheid om u op te geven.

Uw aanmelding is pas definitief zodra uw bijdrage is ontvangen. Het toegangsbewijs wordt u eind september toegezonden, deze dient u als toegangsbewijs mee te nemen anders komt u het haventerrein niet op.

 

Nadere informatie treft u later op onze website of in het Contactblad van September aan.

 

AANMELD FORMULIER KLIK HIER