Guusje (Natascha) van Wezel

Voor diegene die mij niet kennen, ik ben Guusje. Mijn officiële naam is Natascha. Mocht iemand dat verhaal willen horen dan leg ik dat graag een keer persoonlijk uit. Het belangrijkste is dat iedereen binnen de marine mij kent als Guusje.

Mijn loopbaan bij de marine start na mijn EMMV en de Opschool in Den Helder op de Hr Ms Tromp. De Tromp lag op dat moment in Lissabon en daar werd ik met een KLM toestel heen gevlogen. Ik werd daar matroos 3e klas ODND, precies Nautische Dienst. Erop terug kijkend had ik nooit een ander dienst vak willen hebben. Ik heb met veel plezier mijn nautische werkzaamheden uitgevoerd. Ik heb hele mooie jaren gehad bij de marine, veel gevaren en nog meer gezien. Ik heb op de Hr Ms Tjerk Hiddes, Hr Ms Heemskerck en de Hr Ms Tromp gevaren. Tevens heb ik op de Hr Ms Drebbel gezeten. Deze lag in Rotterdam bij de RDM (Rotterdamse Droogdok Maatschappij). Gelukkig heb ik in al die jaren maar kort één walplaatsing gehad en dat was op Erfprins in Den Helder, daar werd ik tijdelijk geplaatst bij de provoost. Ik heb veel mooie dingen meegemaakt bij de marine om hier allemaal te benoemen, dat doe ik liever in een persoonlijk gesprek.

Inmiddels ben ik al bijna 18 jaar Forensisch Onderzoeker bij de politie Eenheid Rotterdam. Een heftige maar mooie baan. Ik ben getrouwd, heb twee geweldige honden en doe behoorlijk wat vrijwilligerswerk.

Ik hoop u allemaal een keer te zien bij de regiobijeenkomsten of op één van de bijeenkomsten van de vereniging, zoals bijvoorbeeld de ALV.

Groetjes Guusje, uw regiovertegenwoordigster van de regio Zuid-West.