Welcome to Ex- act KM   Click to listen highlighted text! Welcome to Ex- act KM Powered By GSpeech

Aanmelden 2020

Nederlandse Veteranendag 27 juni 2020


Om met de deur in huis te vallen: onze detachementscommandant heeft een droom.
Bij het defilé van 2019 hadden we 29 vrouwelijke veteranen die meeliepen onder de vlag van de vereniging Ex- act KM, waaronder 2 dames in een rolstoel.
Wat is nu haar droom: om dit aantal in 2020 op z’n minst te verdubbelen. Ja u leest het goed. Om het getal rond te maken, 60 vrouwelijke veteranen die dienen of gediend hebben bij de Koninklijke Marine. Om het onderste uit de kan te halen en i.v.m. 75 jaar bevrijding, u raadt het al, zou 75 deelnemers een onuitwisbare indruk maken. (meer mag ook).

U heeft hier op facebook kunnen lezen dat er al diverse dames zich hebben opgegeven naar aanleiding van hun ervaringen van voorgaande jaren.
Dus bent u veteraan en twijfelt u om deel te nemen aan de Nederlandse Veteranendag op zaterdag 27 juni 2020. Laat u verrassen en kom. Geef u op om mee te lopen met ons unieke peloton bestaande uit enkel vrouwelijke marine veteranen. Onderga de sfeer van alle facetten van de Nederlandse Veteranendag. Een kleine opmerking is hier op zijn plaats. Tijdens het defilé wordt het verenigingstenue gedragen en voor de actief dienende geldt uiteraard het uniform (zie de foto).

peloton

U kunt zich opgeven op de website van het Veteraneninstituut. Inloggen bij “Mijn VI”. Vergeet niet de treinkaartjes, maaltijdkaarten en tribunekaart aan te vragen voor uw partner/begeleider. Vermeld dat u lid bent van de Vereniging Ex- en actief dienende vrouwelijke militairen (Ex- act KM) en in dat peloton wilt meelopen, anders beland u in een ander detachement en dat zou de droom toch behoorlijk verstoren.
Nadat u zich opgegeven hebt stuur dan een mail naar Diana Mensink waarin u dit aan haar meldt.

Bent u slecht ter been en wil deze ervaring niet missen, neem dan contact op met Diana Mensink onze detachementscommandant. Met haar kunt u de mogelijkheden bespreken.

Mocht u vragen hebben of zich opgegeven hebben, het mailadres van Diana Mensink is: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Geef u op en onderga de verrassende sfeer van de Nederlandse Veteranendag op zaterdag 27 juni 2020. Help mee om de droom van onze detachementscommandant werkelijkheid te worden.

Maria Zonneveld
geen veteraan, maar met respect voor u, onze vrouwelijke marine veteranen.

tegeltje

Kalender

Volg ons:

Contactblad

Sluitingsdata copy Contactblad:

Voor blad nr 3 - 2020 /september:
15 juli 2020

Voor blad nr 4 - 2020 /december:
21 oktober 2020

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech