Welcome to Ex- act KM   Click to listen highlighted text! Welcome to Ex- act KM Powered By GSpeech

Verslag 21-05-2020

 Voor donderdag 21 mei 2020, de warmste Hemelvaartsdag ooit gemeten!, had ik met Natasja (Guusje) van Wezel een afspraak gemaakt om in grote lijnen de taak, die ze van mij gaat overnemen als regiovertegenwoordigster te bespreken. Daarbij had ik ook Petra Korver, mijn trouwe hulp, uitgenodigd om ook bij de onderlinge kennismaking aanwezig te willen zijn. En zo geschiedde. Guusje was de eerste aan de bel van mijn flat en kort daarna was Petra er ook.

We hadden nauwelijks de tijd om ons aan elkaar voor te stellen of de bel ging weer! Aan de stem herkende ik meteen Maria Zonneveld-Hendriks, die zich meldde met haar nieuwe functie als Landelijk Coördinator van Ex-act. Ik dacht ‘goed volk’ dus drukte ik de deur maar open. Tot mijn grote verbazing kwam Diana Mensink, onze nieuwe voorzitter, er in uniform vlak achteraan. Ik wist niet wat dit allemaal te betekenen had en zeker niet waarom Diana op haar vrije Hemelvaartsdag in uniform samen met Maria naar Rijswijk kwam.

Binnen de kortste keren werd het me duidelijk dat dit gemeenschappelijke bezoek georganiseerd en bekokstoofd was om mij te overvallen. Diana stak meteen van was en pakte een mooie oorkonde uit en begon met het voorlezen van al mijn vervulde taken door de jaren heen; er was letterlijk niets overgeslagen. Ik kreeg de oorkonde zelf in m’n hand, een leuk plantenbakje erbij  en er werden foto’s gemaakt. Geen kussen of omarming vanwege de Corona-tijd.

Als je een baan hebt verdien je doorgaans een salaris, dat weet je van tevoren, maar volgens de dames had ik deze benoeming verdiend en dàt is een heel ander gevoel van verdienen. In ieder geval ben ik  heel blij met deze benoeming en zeker met deze bijzondere ‘Overval op klaarlichte (Hemelvaarts)dag’.

Van mijn kant wens ik Guusje net zoals ik had een fijne tijd als regiovertegenwoordigster van Zuid-Holland samen met Petra als hulp en ik denk met twee jonge veteranen aan het roer dat dit zeker wel gaat lukken. In tijd van nood vanwege haar belangrijke baan bij de politie wil ik haar altijd ter zijde blijven staan. Succes gewenst Guusje!

Riet Scheffers.

tegeltje

Kalender

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
27
28
29
30

Volg ons:

Contactblad

Sluitingsdata copy Contactblad:

2021

Voor blad nr 2 - 2021/juni:
14 april 2021

Voor blad nr 3 - 2021/september:
7 juli 2021

Voor blad nr 4 - 2021/december:
6 oktober 2021

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech