Welcome to Ex- act KM   Click to listen highlighted text! Welcome to Ex- act KM Powered By GSpeech

Zuid-Holland

Op donderdag 19 september willen we naar het vogelpark Avifauna gaan in Alphen aan den Rijn. We verzamelen rond 11.30 bij de ingang. Dit vogelpark is opgericht in 1950 door de heer van den Brink. Deze had een privécollectie vogels die hij aan het publiek wilde tonen. Tegenwoordig zijn er niet alleen kleurrijke, grote en vreemde vogels, maar ook halfapen, ringstaartmakaki’s en rode panda’s. Er is een Filipijnse jungle, een Cubaanse brakwatermoeras, een mini Zuid-Amerikaans nevelwoud maar ook een Oosterse tuin. Er worden vogeldemonstraties gegevens en voederpraatjes gehouden bij verschillende dieren. Genoeg om te bekijken en te beleven.

Entreeprijs is €18,00 maar voor inwoners van de gemeente Alphen aan den Rijn, Aarlanderveen, Benthuizen, Boskoop, Hazerswoude-Dorp, Hazerswoude-Rijndijk, Koudekerk aan den Rijn en Zwammerdam is de prijs €11,00 alléén geldig in combinatie met een geldig legitimatiebewijs aan de kassa van het park. Op www.Avifauna.nl is een entreebewijs met gratis bus te koop voor €16,50. Het is echter raadzaam eens op het internet te zoeken naar kortingskaarten die regelmatig worden aangeboden.

Routebeschrijving eigen vervoer:
Het park ligt op ongeveer 30 minuten rijden van Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Rotterdam. Vanaf de A4 en A12 neem je de afslag Alphen aan den Rijn en in Alphen wijzen de ANWB borden de weg. Avifauna heeft voldoende gratis parkeergelegenheid.
Openbaar vervoer:
De stadslijnen 1 en 2 van Alphen aan den Rijn rijden twee keer per uur naar Avifauna. Lijn 2 rijdt direct van Station Alphen aan den Rijn naar Avifauna (circa 7 minuten), lijn 1 rijdt van Avifauna terug naar het station (circa 10 minuten). Beide buslijnen sluiten op het station goed aan op de treinen: lijn 1 op de treinen van en naar Leiden en lijn 2 op de treinen van en naar Utrecht.

Opgeven t/m 15 september bij Riet Scheffers of Petra Korver

stempel alv 2020 kl

Volg ons:

Contactblad

Sluitingsdata copy Contactblad:

Voor blad nr 1 - 2020 /maart
15 januari 2020

Voor blad nr 2 - 2020 /juni
15 april 2020

Voor blad nr 3 - 2020 /september:
15 juli 2020

Voor blad nr 4 - 2020 /december:
21 oktober 2020

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech