Welcome to Ex- act KM   Click to listen highlighted text! Welcome to Ex- act KM Powered By GSpeech

Verslag 2020

De nieuwjaarsbijeenkomst van de regio Gelderland/Utrecht/Flevoland vond dit keer op zaterdag 25 januari plaats in Het Wapen van Elst. Dertig leden, waarvan twee introducés, hadden zich aangemeld. Men had er zoveel zin in, dat enkelen al om 10.30 uur aan de koffie zaten en tot 12.00 uur moesten wachten tot wij in onze lunchzaal terecht konden.

Als je ieder jaar in een andere hoek van de regio je bijeenkomst regelt is het altijd weer spannend waar je terecht komt. Maar ook dit jaar was het helemaal voor elkaar. In een gezellige, lichte ruimte, met uitkijk op het winkelende publiek, was het goed toeven.

Voor wij begonnen aan de lunch was daar natuurlijk eerst het welkomstwoord van de regiovertegenwoordiger, al zes jaar ad interim. De hoogste tijd om het stokje over te dragen. De aanwezigen zijn dus voorbereid, dat volgend jaar, hopelijk, een nieuwe gastvrouw de leden welkom zal heten op de Nieuwjaarsbijeenkomst.

Na ook even stilgestaan te hebben bij de vrijwilligers waarop de regiovertegenwoordiger kan steunen in het bezoeken van de jarigen die een hoge leeftijd hebben bereikt, werd Puck de Laat voor het voetlicht geplaatst. Zij heeft de afgelopen twee jaar niet alleen jarigen bezocht, maar zou afgelopen december zelf bezocht worden ter gelegenheid van haar 80e verjaardag. Dat bezoekje kwam echter niet uit voor Puck, want zij zit midden tussen twee (!) verhuizingen. Maar vandaag was zij er wel, en konden wij haar, in het bijzijn van alle aanwezigen, alsnog feliciteren voor haar verjaardag en sterkte wensen met de verhuizing richting Den Haag.

Er was ook iemand aanwezig die op deze dag echt jarig was. Helemaal uit Den Helder, toch gekomen, Ria Vos. Het “Lang zal ze leven” werd spontaan ingezet.  Ook voor Ria was er een klein verjaardagscadeautje.

Het personeel van Het Wapen van Elst had een veelzijdig lunchbuffet voor ons uitgestald. Eerst een heerlijke kop soep en daarna al watertandend langs de bijzondere hapjes, broodjes en wraps, die we ons lekker hebben laten smaken.

Als het gezellig is, komt ieder afscheid te snel. Voor enkele aanwezigen telde dat in het bijzonder, die zijn nog uren bij Tiny Punt thuis doorgegaan.

We kunnen weer terugkijken op een geslaagde bijeenkomst.

Sandra Hessing-Klaassen

Kalender

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Volg ons:

Contactblad

Sluitingsdata copy Contactblad:

Voor blad nr 3 - 2020 /september:
15 juli 2020

Voor blad nr 4 - 2020 /december:
21 oktober 2020

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech