High Tea zaterdag 21 oktober 2023 regio Noord-Oost


Evenementgegevens

  • Datum:

Beste regio Noord-Oost leden,

HIGH TEA bijeenkomst

Op zaterdag 21 oktober van 12.00 tot ± 16.00 uur hopen wij veel van jullie weer te zien onder het genot van een gezellige High-Tea.

De kosten voor deze High-Tea zullen 10 euro p.p. zijn.
Ben je dit jaar nog niet naar de Nieuwjaarsbijeenkomst of naar het uitje in Giethoorn geweest dan kost de High-tea je helemaal niets.

Elk lid krijgt namelijk 10 euro per jaar van de vereniging.

Weet dat een introducé ook altijd welkom is!

Indien je met openbaar vervoer wilt komen laat het ons dan weten, dan kunnen we met je meedenken of we je op het dichtstbijzijnde station wellicht kunnen (laten) ophalen. We hopen dat het vervoer geen belemmering is om deel te kunnen nemen.

Mocht je het leuk vinden om ook een bijeenkomst bij je thuis te houden, en de ruimte hebben laat het ons dan ook even weten. Qua catering zullen we je dan uiteraard zoveel mogelijk proberen te helpen. Het fijnste is als het iedere keer in een andere provincie kan plaatsvinden.

Op dit moment is het nog niet mogelijk om je aan te melden via de website maar het leek ons goed om jullie zo snel mogelijk alvast te informeren over de datum en de activiteit dus als je van plan bent om te komen, noteer de datum dan alvast op de kalender. We laten jullie zo snel mogelijk weten wanneer het opgeven via de website mogelijk is.

Wij wensen jullie allemaal een hele fijne zomer en we hopen vele leden te kunnen ontmoeten bij de High-tea op zaterdag 21 oktober!

Het adres en verdere informatie over de high-tea zal later nog volgen.

U kunt zich via de onderstaande link aanmelden en de betaling voldoen.

https://www.formdesk.com/exactkm/HighTeaoktober2023NO

 

Hartelijke groeten José en Suzan